Pemrosesan bubut CNC mecah karakteristik dhasar

Pemrosesan bubut cnc mecah ciri khas yaiku:

1. Kekuwatan mecah dhuwur. Mecah roda relatif karo benda kerja kanggo muter kanthi kecepatan tinggi, biasane tekan rodha tekan 35m / s, udakara 20 kali alat normal, mesin kasebut bisa entuk tingkat penghapusan logam sing luwih dhuwur. Kanthi pangembangan grinding teknologi anyar, kekuwatan grinding ndadekake luwih maju, ing sawetara proses ngganti puteran, penggilingan, perencanaan, langsung saka proses kasar.

2. Bisa entuk toleransi mesin presisi dhuwur lan kasar banget ing permukaan. Saben pemotongan gandum abrasif lapisan chip tipis banget, biasane duwe pirang-pirang mikron, mula katon bisa presisi dhuwur lan kasar permukaan sing kurang. Biasane akurat nganti IT6 ~ IT7, permukaan kasar tekan nganti08-0.051xm; mecah presisi tinggi bisa dipikolehi luwih dhuwur.

3.Cutting daya gedhe, akeh energi akeh. Roda grinding kasusun saka akeh lathes CNC sing kasar, distribusi butiran abrasive ing rodha grinding semrawut, biasane dipotong ing sudut garu negatif (-15 '- 85'), lan pucuke duwe radius Arc bunder, lan kanthi mangkono nglereni daya gedhe, akeh energi mesin akeh.

4. sawetara prosesor. Grinding wheel abrasive nduweni kekerasan dhuwur, stabilitas termal, ora mung bisa diolah baja sing ora dikencengi, besi cor lan logam non-ferrous lan bahan liyane, nanging uga bisa ngolah baja sing dikencengi, kabeh jinis alat pemotong lan alat mesin keras kayata dhuwur bahan atose.

5. Keluwesan dhuwur. Penggantian piranti lunak aplikasi bisa gampang diganti ing sawetara tartamtu saka pamroses siji bagean menyang pemrosesan bagean liyane, sing nyuda nyandhet peralatan lan wektu nyiyapake produksi kanthi signifikan.

6. Rampungake operasi mesin lan proses otomatisasi.

Wuxi Lead Precision Machinery Co., Ltd nawakake kabeh ukuran layanan pelanggan pabrikan logam kanthi proses unik.

13


Wektu kiriman: Jan-10-2021