Panjelasan lan Analisis Teknologi Pabrikan Crankshaft

Crankshafts digunakake ing mesin. Saiki, bahan kanggo mesin otomotif utamane yaiku besi lan baja mulur. Amarga kinerja pemotongan besi ulet sing apik, macem-macem perawatan panas lan perawatan nguatake permukaan ditindakake kanggo nambah kekuatan lemes, atose lan tahan aus saka crankshaft. Tangki besi ulet duwe biaya sing luwih murah, mula crankshaf besi besi digunakake ing omah lan ing luar negeri. Ing ngisor iki kita bakal ngenalake teknologi manufaktur crankshaft.

Teknologi pembuatan crankshaft:

1. Teknologi casting batang crankshaft wesi

A. Smelting

Akuisisi suhu besi, sulfur rendah, zat besi murni murni minangka kunci kanggo ngasilake besi ulet berkualitas tinggi. Piranti produksi domestik utamane adhedhasar cupola, lan zat besi cair durung di-desulfurisasi; sing nomer loro yaiku zat besi murni lan kualitas kokas sing kurang apik. Saiki, cara smelting pra-desulfurisasi dobel eksternal wis digunakake, sing nggunakake cupola kanggo nyawiji zat besi cair, desulfurisasi ing njaba tungku, banjur dadi panas lan nyetel komposisi ing tungku induksi. Saiki, deteksi komponen besi molten domestik umume ditindakake nggunakake spektrometer maca langsung vakum.

B. Modeling

Proses cetakan pengaruh aliran udara jelas unggul tinimbang proses jinis pasir lempung, lan casting crankshaft presisi dhuwur bisa dipikolehi. Cetakan pasir sing diprodhuksi kanthi proses kasebut ora duwe ciri deformasi rebound, sing penting banget kanggo batang cranks multi-turn. Saiki, sawetara produsen crankshaft ing China wis ngenalake proses cetakan pengaruh aliran udara saka Jerman, Italia, Spanyol lan negara liyane. Nanging, mung sawetara pabrikan sing ngenalake kabeh garis produksi.

2. Teknologi tempa crankshaft baja

Ing taun-taun pungkasan, sawetara peralatan penempaan canggih wis dikenalake ing China, nanging amarga jumlah sithik, dikombinasikake karo teknologi manufaktur cetakan lan fasilitas liyane, sawetara peralatan canggih durung duwe peran sing cocog. Umume, ana akeh peralatan penempaan lawas sing kudu diowahi lan dianyari. Sanalika, teknologi lan peralatan mundur isih duwe posisi dominan, lan teknologi canggih wis ditrapake nanging durung nyebar.

3. Teknologi pangolahan mekanik

Saiki, umume jalur produksi crankshaft domestik kasusun saka alat mesin biasa lan alat mesin khusus, lan efisiensi produksi lan otomatisasi cukup sithik. Peralatan kasar biasane nggunakake bubut alat multi-alat kanggo ngowahi jurnal utama crankshaft lan gulu, lan stabilitas proses sing apik, lan gampang ngasilake stres internal sing gedhe, lan angel entuk mesin sangu Rampung umum nggunakake mesin grinding crankshaft kayata MQ8260 kanggo grinding kasar - semi-finish - grinding halus - polesan, biasane kanthi operasi manual, lan kualitas pamrosesane ora stabil.

4. Perawatan panas lan teknologi perawatan penguatan permukaan

Teknologi utama kanggo perawatan panas batang engkol yaiku perawatan penguatan permukaan. Tangki besi ulet umume di normalisasi lan disiapake kanggo persiyapan permukaan. Pangobatan nguatake permukaan biasane nggunakake hardening induksi utawa nitriding. Crankshafts baja palsu dilaporake lan dibunderaké. Peralatan sing diimpor kalebu mesin quenching crankshaft otomatis AEG lan mesin quenching Ema.

Wuxi timbal Precision Machinery Co., Ltd. nawakake pelanggan kanthi kabeh ukuran lengkap layanan pabrikan logam kustom kanthi proses unik.

22


Wektu kiriman: Jan-10-2021