Kepiye cara mesin Utas ing pusat mesin?

Mesin utas ing pusat mesin minangka salah sawijining aplikasi sing paling penting. Ing proses pamrosesan utas, kualitas lan efisiensi mesin langsung mengaruhi kualitas lan efisiensi bagean kasebut. Ing ngisor iki kita bakal ngenalake cara ngolah benang sing umume digunakake ing mesin nyata, uga pilihan alat mesin thread, pemrograman lan analisis NC lan panjelasan pancegahan. Supaya operator bisa milih cara ngolah sing cocog kanggo nambah efisiensi pusat mesin.

1.Proses pangolahan

A. Mbandhingake nutul fleksibel lan kaku

Ing pusat mesin, nutul bolongan sing disentuh minangka cara ngolah umum, lan cocog kanggo bolongan utas kanthi diameter cilik lan akurasi posisi bolongan sithik. Wis nutul fleksibel lan nutul kaku rong cara.

Nunyuk fleksibel, tunyuk dijepit nganggo chuck tapping fleksibel, lan chuck nunyuk bisa menehi kompensasi aksial kanggo menehi ganti rugi feed feed sing disebabake feed aksial alat mesin lan kacepetan rotasi spindle, lan njamin nada sing bener. Nunyuk fleksibel nduweni ciri struktur kompleks, biaya larang lan gampang rusak. Nunyuk kaku, utamane nggunakake endhas spring kaku kanggo nutul keran, feed spindle lan kacepetan spindle padha karo alat mesin, strukture cukup sederhana, regane cukup murah, lan aplikasi luwih jembar, sing bisa nyuda kanthi efektif biaya alat.

Ing taun-taun pungkasan, kinerja pusat mesin wis suwe saya apik, lan fungsi nutul kaku dadi konfigurasi dhasar pusat mesin, yaiku cara utama kanggo ngolah benang.

B. Pilihan tunyuk lan pamroses bolongan ngisor Utas

Keran kudu dipilih miturut bahan pamrosesan. Miturut macem-macem bahan sing diproses dening perusahaan alat, bakal ana model tutul sing cocog. Kapindho, mbayar prabédan ing antarane tunyuk liwat-bolongan lan tutul bolongan buta, lan pucuk pucuk bolongan sing paling dawa dawa. Lan ambane pangolahan benang ora bisa dijamin, yen bolongan buta kanthi mesin tutul kanthi bolongan.

2. panggilingan benang

A. Fitur panggilingan benang

Panggilingan benang tegese nggunakake utas panggilingan pemotong kanggo nggiling utas. Kauntungan saka utas panggilingan relatif karo keran yaiku bisa entuk evakuasi chip lan adhem, kanthi efektif ngindhari masalah kualitas kayata ngilangi untu lan lam ing proses nutul. Sanalika, nalika diameteripun utas gedhe, tunyuk digunakake kanggo mesin, lan tenaga spindle alat mesin ora bisa memenuhi persyaratan pamrosesan. Kanthi nutul mesin pengeboran, efisiensi pemrosesan utas sithik, lan intensitas tenaga pegawe akeh. Proses panggilingan benang bisa nyadari karakteristik gaya cilik lan ngilangi chip sing apik, lan duwe kaluwihan presisi pemrosesan benang sing dhuwur lan nilai kekasaran permukaan cilik.

B. Prinsip panggilingan utas

a. Pemrosesan makro panggilingan benang

Sajrone ngolah endhas silinder, ana akeh bolongan sing mboseni ing sisih. Sadurunge, nutul tunyuk bor digunakake, nyebabake intensitas tenaga kerja sing dhuwur, efisiensi pangolahan sing kurang, masalah kualitas kayata ngilangi untu, lan nyandhang kanthi cepet. Kanggo nambah kualitas pemrosesan utas, alat pemotong benang multi-waos alat anyar digunakake ing mesin, lan pusat mesin horisontal digunakake kanggo diproses.

b. Program panggilingan benang multi-waos

Miturut pangukuran nyata, dawane efektif pemotong panggilingan benang untu luwih gedhe tinimbang dawa benang mesin bolongan utas, lan trek sing mlaku alat wis disetel. Cara iki njamin manawa saben untu efektif ing pemotong panggilingan benang multi-agul melu nglereni sekaligus, saengga ngrampungake kabeh proses utas kanthi cepet.

Wuxi timbal Precision Machinery Co., Ltd. nawakake pelanggan kanthi kabeh ukuran lengkap layanan pabrikan logam kustom kanthi proses unik.

20


Wektu kiriman: Jan-10-2021