Prinsip Kerja Polishing Cetakan lan Prosese.

Ing proses pembuatan cetakan, bagean cetakan sing asring digawe kudu dipoles. Nguasai teknologi polesan bisa ningkatake kualitas lan umur cetakan banjur bisa nambah kualitas produk. Artikel iki bakal ngenalake prinsip kerja lan proses polishing cetakan.

1. Cara polesan cetakan lan prinsip kerja

Polesan cetakan biasane nggunakake strip watu minyak, roda wol, amplas, lan liya-liyane, saengga permukaan bahan cacat kanthi plastik lan bagean ing sisih ndhuwur benda kerja dicopot kanggo entuk permukaan sing alus, sing umume ditindakake kanthi tangan . Cara mecah lan polishing super-halus dibutuhake kanggo kualitas permukaan sing dhuwur. Mecah lan polesan super halus digawe saka alat mecah khusus. Ing cairan polesan sing ngemot abrasif, dipencet ing permukaan mesin kanggo nindakake gerakan puteran kanthi kecepatan tinggi. Polesan bisa entuk atos permukaan Ra0.008μm.

2. Proses polesan

(1) polesan kasar

Mesin sing apik, EDM, grinding, lsp. Bisa dipoles nganggo polesan permukaan sing muter kanthi kacepetan puteran 35 000 nganti 40 000 r / menit. Banjur ana watu watu minyak manual, strip watu minyak ditambah minyak tanah minangka pelumas utawa bahan pendingin. Urutan panggunaan yaiku 180 # → 240 # → 320 # → 400 # → 600 # → 800 # → 1 000 #.

(2) Semi sing apik

Semi-finish biasane nggunakake amplas lan minyak tanah. Cacah kertas wedhi urut:

400 # → 600 # → 800 # → 1000 # → 1200 # → 1500 #. Nyatane, amplas # 1500 mung nggunakake baja cetakan sing cocog kanggo pengerasan (ndhuwur 52HRC), lan ora cocog kanggo baja sing wis dikeras sadurunge, amarga bisa nyebabake kerusakan permukaan baja sing wis dikencengi lan ora bisa ngasilake efek polesan sing dikarepake.

(3) Polesan sing apik

Polesan alus utamane nggunakake pasta abrasif berlian. Yen mecah nganggo roda kain polesan kanggo nyampur bubuk abrasif intel utawa pasta abrasif, urutan grinding sing biasa yaiku 9 μm (1 800 #) → 6 μm (3 000 #) → 3 μm (8 000 #). Pasta intan 9 μm lan roda kain polesan bisa digunakake kanggo mbusak tandha rambut saka amplas 1 200 # lan 1 50 0 #. Polesan banjur ditindakake nganggo roso lan tempel berlian kanthi urutan 1 μm (14 000 #) → 1/2 μm (60 000 #) → 1/4 μm (100 000 #).

(4) Lingkungan kerja sing polesan

Proses poles kudu dilakoni kanthi kapisah ing rong lokasi sing digunakake, yaiku lokasi pemrosesan grinding kasar lan lokasi pamrosesan polesan sing apik, lan kudu ati-ati kanggo ngresiki partikel pasir sing isih ana ing permukaan benda ing sadurunge proses.

Umume, sawise polesan kasar nganggo watu minyak nganti 1200 # amplas, bahan gaweyan kudu dipoles supaya diresiki tanpa bledug, supaya ora ana partikel bledug ing udhara sing bisa nemplek ing permukaan cetakan. Syarat akurasi ing ndhuwur 1 μm (kalebu 1 μm) bisa ditindakake ing ruang polesan sing resik. Kanggo polesan sing luwih tepat, mesthine kudu ana ing papan sing resik, amarga lebu, asap, ketombe lan tetesan banyu bisa ngrusak permukaan sing polesan presisi dhuwur.

Sawise proses poles rampung, lumahing benda kerja kudu dilindhungi saka bledug. Nalika proses polesan dihentikan, kabeh bahan abrasive lan pelumas kudu dicopot kanthi tliti kanggo mesthekake lumahing kerjane resik, banjur lapisan lapisan anti karat kudu disemprotake ing permukaan bahan.

24


Wektu kiriman: Jan-10-2021