Sugeng Rawuh ing Mesin Precision Utama

Wuxi Lead Precision Machinery Co., Ltd. nawakake kabeh ukuran layanan pelanggan pabrikan logam khusus kanthi proses unik, sing nglancarake ngrancang, nganalisa, reregan lan pesen bagean khusus saka jangka pendek nganti kontrak produksi dawa.
Proses sing disedhiyakake: Machining CNC, Milling CNC, Turning CNC, Stamping logam, Metal sheet, lan finish, lsp.
Ora Mung Penyedia Bagian Khusus, nanging Mitra Bisnis sing Regane.
Beda karo akeh industri "Precision Mesin Machines CNC", kita ora mung tetep dadi zona nyaman. Kita ora mung Toko Mesin CNC, kita ngerti manawa dikarepake para pelanggan lan entuk luwih akeh.

  • company_intr_img
CNC Machining

Mesin CNC

Deskripsi Produk Minangka eksperimen 15 taun ...
CNC Turning

Nguripake CNC

Detail Produk 1. lini produksi 360 bunder ...
CNC Milling

Penggilingan CNC

Deskripsi Produk CNC Milling duwe sawetara ...
Sheet Metal

Metal Sheet

Pabrik Logam Lembar Lembar kustom ...
Metal Stamping

Stamping Logam

Stamping Logam Stamping Wuxi ...

Ngerti industri paling anyar
konsultasi